Nattsömn och Svensson Svensson

Nu så skall jag kolla på Svensson Svensson ett tag och sen skall jag sova och hoppas på att jag sover länge och bra. Imorgon börjar ju skolan igen! Nåja för de flesta gotlänningar medans fastlandet får typ lov nu, inne i Novemver, känns konstigt :/

Jaja, har inte gjort speciellt mycket mer idag än att latat mig, käkat, sovit, spelat mitt nya svampbob spel som jag köpte själv! MAN BLIR ALDRIG FÖR GAMMAL FÖR SVAMPBOB! Sen tagit kort med Daniella. Imorgon blir det väl gården en liten stund men har inga bestämda planer.


Fotat med Danna

Har fotat lite nu precis och Daniella var modell och några OREDIGERADE bilder kommer upp här och nu!





Internet är så segt att jag inte orkar vänta på att fler bilder ska laddas upp!

Mat och jonglering

Har jonglerat nu men vi skall äta mat så jag måste ta bort datorn och får sätta mig vid den sen igen eller något sånt ;)

Sista lovdagen och phototime

Nu är det sista dagen på lovet och jag har inte mycket att klaga på, lite trött bara men det skall väl inte hindra mig från att ta nya tag här och satsa på allt möjligt.

Det är ju haloween ikväll men vet inte om jag skall göra något speciellt, skall i alla fall ut och fota lite snart. Kameran skall laddas och jag skall byta från shorts till byxor och ta på mig en tjocktröja tror jag. Det är kanske lite små kyligt ute ;)

Skall väl kanske hjälpa Daniella med hennes blogg nu via sms/samtal tills hon inser att jag kan gå in själv och fixa det då jag verkligen inte orkar prata länge och så! Men ska kanske göra en ny design eller i alla fall ny bakgrund eller vad tycker ni? Säg vad ni tycker så att det blir en så bra design som möjligt enligt er och mig.

Sömn och utdelat

Har inte skrivit något idag hittills så får skriva nu, sitter och ser på Anaginas show! Inte speciellt jätteskoj men det blir väl att göra något annat senare.

Har i alla fall delat ut reklamen nu så kan bara ta det lugnt. Skall göra en enda sak bestämt idag, åka till Daniella och hämta mina filmer som jag köpte igår men glömde där!


Discobad och musik i huvudet

Har varit på discobad idag och det var riktigt kul. Det var så att 3 fritidsgårdar på gotland fick vara med och hjälpte även till med att anordna detta vilket blev riktigt bra till slut jö!

Men sitter just nu och lyssnar på massa låtar som jag älskade förut, och tuggar ett tuggummi som jag älskade förut och tänker på gamla minnen. Känner att jag inte är det minsta lilla nostalgiska alls ;) Imorgon så ska jag upp relativt tidigt och dela ut reklamen som jag skall dela ut. Så ska nog sova snart.


Ingen update

Har inte uppdaterat något idag för jag har inte haft tid eller något. Vi hade ju festen igår och ingen gissade på överraskningarna (?) men det var fiskedamm och popcornmaskin!

Jaja, vi hade roligt och jag hade inte träffat Jonathan innan (Lovas pojkvän) men han var ju fett schyst jö ;) Men vi satt och bara gjorde massa saker, pratade, åt, spelade kort och lekte några lekar. Sen så slutade det med att vid klockan 3 kanske började vi bädda sängar och någon, jag nämner inga namn(LOVA) typ sov lite då. Men vi hade roligt då med, och vid kansek 5 halv sex vaknar Lova till liv och alla börjar ha roligt som satan då!
Det slutade med att jag och Daniella var vakna tills halv sju och lägger oss då men somnar inte förens klockan 7 halv åtta typ. Sen vaknade jag nio kanske!
     Efter det hände lite skojsiga saker men det orkar jag inte skriva ;D

Vid Daniella

Är vid Daniella och förbereder för hennes "kalas" som skall vara ikväll. Vi kommer att ha 2 stycken överraskningar på kalaset som bara hon och jag vet och jag tänkte att ni kunde få gissa fram tills klockan 22.00 och då kommer vinnarna upp på bloggen om någon nu gissar rätt ;)

Skall i alla fall inte göra så mycket just nu tills dess, kanske att vi skall upp till en affär sen och köpa lite saker men vet inte än. Jag är just nu sugen på att det ska börja regna just nu, men vet inte varför?

Hittat någon? NEJ!

Nu så har jag varit ute och hoppat lite studsmatta och så har jag redigerat en gammal bild som kommer nu! Och här är redigerings resultatet.



Vad tycker ni?

Badsugen

Är sugen på att bada men hittar ingen att bada med. Antingen är folk förkylda eller så ska dom typ till stan eller något liknande. Gud va irriterad jag blir nu!

Får väl ta och gå ut och fota eller något annat iställe. Kanske spela piano, även om det är årtusendes mest ostämda piano just nu. Måste tvinga mamma att ringa någon pianostämmare om det någonsin kommer ner någon till Gotland vilket vi får hoppas på. Jaja, får väl helt enkelt göra det bästa av läget.

Daniella och dricker

Är med Daniella nu och vi har gjort så fina drinkar så man nästan gråter. Jag kände att vi behövde göra något så vi köpte sugrör, drinkparaply och massa läsk! Blev ju riktigt grymt bild på dom kommer här.



Vet att det kanske inte är den bästa bilden men det var den snabbaste och första danna tog och orkade inte vänta mer.

Kommit hem!

Kom nyss hem från gården och bowlingen gick sådär, med tanke på att jag inte spelat på länge så var det ju okej men hade 4-5 olika klot hela tiden !

Tog några bilder men alla är inte speciellt bra men någon bild kommer upp.

Det var discobowling ett tag och då blev bilderna sämre.

Många men inte alla som var med

Det var bowling bilderna jag ville lägga upp och nu kommer en fin bild på daniella som jag tog idag.

Orkar inte rotera den nu ;D

Och sen var det pizzabakning och pizzan som jag fick blev såhär. OBS! Jag kavla inte ut degen själv så den blev jäkligt tjock !

TJOCK PIZZABOTTEN!

Bowling idag och pizza.

Ska bowla idag med gården och andra, sen efteråt kommer det bli pizzabakning, det kommer bli kul men även innebära att jag inte kommer uppdatera men kommer ta ett par bilder där och troligtvis kommer jag lägga upp dom sen :)

Missade Svenska Hollywoodfruar

Missade världens bästa program Svenska Hollywoodfruar så får se det imorgon eller något på datorn. Det är så sjukt bra att man inte får missa !

Har varit på gården idag ett tag och träffade massa roligt folk bl.a. Lova, Zanna D, Sara B och massa fler. Och vi hade singstartävling där jag kom trea av fyra personer. Det var ingen låt för mig och speciellt inte när jag var hes. Så det kändes ju piss.
     Men det var roligt i alla fall

Seg och trött

Är seg och trött just nu men ska nog ta en mandarin snart. Sitter och ser på TV nu, Big Bang Theory. Jäkligtkul ;) Jag funderar på att köpa en systemkamera men orkar inte spara ihop pengarna just nu. Fyller ju år 13 november och så är det jul snart, ungefär 2 månader och då kan man ju önska sig en eller i alla fall pengar till en kamera. Har hittat en helt okej med ett helt okej objektiv för 2700:- ny pris ( :O ) men ska leta vidare efter bättre även om den hade kostat kanske 5000 om det var nikon bara för märket.

Bilder(vatten)





Vad tycker ni?

Har idag inte gjort så mycket hittills, är ganska förkyld så det låter ju inte så bra när jag sjunger, så kommer inte slänga upp en video idag med det. Ska gå och ta en halstablett, vill bli frisk så snart som möjligt. Det är trist att vara sjuk på lovet!

Phototime

Skall sätta mig och redigera några bilder nu. Så det kommer väl upp några lite senare !

Men har i alla fall vaknat nu efter en natt med för lite sömn. Skall nog försöka sova lite till senare, kommer inte kunna somna nu i alla fall. Idag blir det att vara med Zamira tror jag, skall tvinga med Zaul och Daniella också. Vad vi ska göra vet jag inte än men det kommer väl att hända något.

Lyssna inte på vad jag säger, utan vad jag tänker.

Har suttit nu en underbar kväll, trots att jag suttit själv helt utstött från samhället. Som tur är finns den där underbara uppfinningen kallad sms som gör att man kan sitta och hålla kontakten med en gammal kompis (eller?) från skåne och kunna prata med denne någon. Hon gör mig glad och inspirerar mig och får mig att vilja ta tag i saker och ting.
        Hon är ett underbart stöd när man är nere. Man behöver inte prata med henne utan bara tänka på vad vi sakt, gjort och liknande. MIMMI, DU ÄR UNDERBAR!


Music my darling, where are you?

Har upptäckt att det mesta av min favorit musik har försvunnit eller så är det så att jag inte vart jag skall leta. Just nu på min "lista" så är det såhär:
1. Monday Morning/Samson
3. Warwick Avenue
4. Allt med Melissa Horn
5. Nightwish/Within Temptention

Måste hitta mer nytt att lyssna på. Men ska försöka spela in en video där jag sjunger, troligtvis utan musik. Gitarren behöver nya strängar och pianot låter som satan så spelar jag i rätt tonart enligt ett stämt ligger jag mellan 3-5 halva tonsteg fel hela tiden. Nej då men det känns som det. Skall ta och spela in lite nu kanske, vem vet ?

Blev glass och mandarin

Blev (honungs)melonglass med mandariner. Var vääääldigt gott kan jag säga. Skall dock köra lite handståendeträning, måste komma igång med att få fina handstående och kunna stå länge. (Till nya läsare, jag är gymnast) Skall ta en mandarin till nu :) Mums.

Min nya blogg :)

Nu skall jag använda den här bloggen istället. Känner det är dags att byta namn nu efter ett tag med det andra namnet.

I alla fall så har vi fått höstlov och imorgon så skall jag vara med Zamira och så ska jag se på Svenska Hollywoodfruar med Maria Montazami. Bara ääääälskar henne. Så sjukt skön människa hittar man bara inte genom att titta ut genom fönstret nej, det behövs leta efter!

Ska dra iväg till affären snart tror jag. Ska köpa något gott till ikväll. Köpte satsumas förut men vill nog ha liiiite glass också. Så sjukt gott det är asså!


RSS 2.0