Svampbob

Har kollat på svampbob typ halva natten och halva morgon så nu har jag inte ett enda avsnitt som jag inte sett nu, så måste fixa säsong 1, 3 och 4 snart ;)
Men jaja, har inte gjort så mycket annat annars, blir nog att höra med andra människor vad dom skall göra ikväll.

Sjuk!

Är sjuk, med huvudvärk ( dunkande inte så så att jag inte kan typ lyssna på ljud utan så snart jag reser mig snabbt eller något sånt så dunkar det till) och troligtvis feber, hittar inte termometern ;)
Så nu så skall jag ta tillfället att sitta och fixa med designen, tyvärr så är bilden jag vill ha förliten, men får fixa det på något sätt, men jaja. Slänger upp en bild sen ;)
Men en ide som jag jobbade på en liten stund var dom här, dock tyckte jag inte om dom, blev för mörka och nu när det är påväg att bli vår, solen stor uppe och snön smälter, så vill jag ha en ljusare :)
Men jaja här kommer dom 2 som jag jobbade på typ 15 minuter i photoshop och det är inte jag som redigerat bilderna utan Emma Norrby la bara upp redigerade bilder på facebook...
Ja, vad tycker ni? Skall be om dom oredigerade bilderna som hon har på mig från gymnastiken så jag kan göra dom liiiite ljusare ;)

Jag sjunger :D

Dock störde Kisse mig nere vid benen så tappar bort mig ibland och sen så tittar jag ner på henne en gång ;)

Sång

Snart kommer en ny video när jag sjunger så kolla in snart ;)

Märkligt? JA!

Har nu under dessa dagar då jag inte haft någon vidare inspiration fått fler läsare än vanligt :O Kan det vara efter att jag la ut klippet när jag sjöng kanske ;)
Jaja, har en header som snart är klar så skall bara fundera ut en bakgrund, sid-menyerna och allt sånt ;) När designen kommer upp klokt kommer jag tillbaka klokt :D

inspiration? nej.

Har ingen lust att sätta mig ner och skriva just nu. Så det får bli när jag orkar och känner för det... ω

Tävling!

Jag är med och tävlar i en fototävling hos Megapixlar med temat människor, där man kan vinna ett presentkort på 400 kronor hos Qpix.se. Vill du också vara med och tävla kan du gå in här!



En bild på Daneilla som jag tagit med helt egna inställningar (slutartid, bländare, fokus, m.m.)

Svar på kommentar!

Viktor om Alone - Niklas (heart):
Det går visst att bädda in -.-
Svar; Nej det gick inte då! Hade de gjort det hade den varit inne nu-.- försöker nu igen då ...
Nu gick det däremot !

Alone - Niklas (heart)

NU ! Spelar lite fel här och där men jaja ;)
Går inte att "bädda in" men här är länken !
http://www.youtube.com/watch?v=xW4gI5bvSEo

Sjunger!

Snart kommer det upp en video när jag sjunger! Yey! Inte den bästa då men blev i alla fall något och jag skriver alltid "Snart kommer det upp en" och allt sånt men nu kommer det en om typ 10 minuter max!!
:D

Jättebra böcker, cd och dvd!

Har hittat jättebra hjälpmedel (min kompis hittade dem och sa att jag kunde få låna, vilket jag gjorde och kollade i dom och jag tyckte dom var jättebra!) till att lära sig spela gitarr och piano!

Kolla in sidan här!
Notlagret.se
Notlagret.se

Träning imorgon

Har träning imorgon, tidigt! Klockan 9 skall jag börja och skall träna till 12.30! Känns helt okej att träna 3.5 timmar men, inte så tidigt! Jaja, skall väl sova typ nu! Hejdå ;)
Ashleigh Brennan Ashleigh Brennan of Australia performs on the balance beam in the artistic gymnastics team event at the National Indoor Stadium during Day 5 of the Beijing 2008 Olympic Games on August 13, 2008 in Beijing, China.

Bilder, igen!



PS CS3

Nu har jag fixat hem photoshop CS3 och skall försöka lära mig det. Eftersom jag använde gimp innan lite grann så förstår jag ju typ mycket men inte allt.... Men det kommer jobbas med! Så länge, minnesbilder ;) Såhär runt nyår har jag blivit lite "nostalgisk" ;)


Skolan

Har varit i skolan typ tills nyss. Mådde inte bra alls, ont i halsen och huvudet. Så gick hem och sitter med vattenflaskan bredvid och hoppas att jag skall bli bättre imorgon. Och speciellt tills på onsdag. Då börjar våran gymnastik träning igen! Skall bli kul att få träna bort den där julskinkan som man fått ;)
Men annars så var matteintensiven helt okej! Känns som att det kommer bli bra. Lyckligtvis blev inte jag den enda från åttan. Slöjdläraren Siv hämtade Karolina Mattsson så hon också fick vara med! Skitskoj :D
Minns ni våren lika mycket som jag gör?

Sova

Nu blir det att sova, har halvsovit en liten stund men skall starta svampbob på datan och sen somna till det. Men kollade bilderna på min gamla blogg. F*n va jag gillar dom bilderna, och bloggen. Men blev för mycket till slut, hade ca 300 läsare varje dag och orkade inte hålla det uppe, så det blev att jag ville lämna det för alltid men nej, nu kolla jag bilder och nu kommer ett sommarbildercollage upp. (Nåja bilderna är tagna i somras (; )
Ja, vad tycker ni ? :) själv blir jag riktigt glad

träningsredskap

nu har vi satt upp stången som jag köpte i stan typ den 27 :) nöjd som satan med den, nu blir det att använda den och hemmagymmet så man kan bli av med några av dom där överflödiga extrakilona ;)
Så ser den ut, men ser att jag måste tvätta dörren jö :O

Snöskottat

Har skottat snö på taket idag, eller på garagetaket. Skit irriterande att behöva skotta där uppe jö :O
Jaja, skall nog ta det lite lugnt nu :) Hej då! (korta inlägg, jag vet. Kanske att twitter passar bättre för mig :3 ? )

.

Ikväll blev det att vara hemma vid daniella. Vi typ pratade massa skit och sånt bara. Men vi köpte varsin redbull och sen liiiiite cider, typ 1 liter. Det blev ju inte så stor effekt men det blev lite mer energi :D
Imorgon blir det att åka med och kolla och ta kort på Daniellas skyttetävling!

Någon?

Är det någon som har en kamera att sälja ? Tänkte att det kanske kan ge lite hjälp med att fråga ;)
Ni får bra betalt och extra om det finns fler objektiv till. Jag skall inte köpa just nu men behöver veta om någon funderar på att sälja...
Lägger upp en gammal bild ;)

Bokeh


Designidé

Har nu en designidé som jag tror kommer kunna bli bra, ska bara sätta igång med att få den fixad ;)

Är med i en tävling

http://vadfanskajagheta.se/2011/january/tavling-vinn-valfritt-smycke.html?_tmp=3775dccb1aecdf1a9ae8b91da7bc92d834d49f0b
Är med på denna tävlingen ! Kolla den och var med du med ;)

~~ bild ~~

Feber och förkylning är inget man direkt skryter om har jag kommit på :/ Det är skittråkigt att bara vara hemma och göra ingenting.... Jaja, får väl hoppas på att vara frisk imorgon i alla fall.
Annars så har lovet varit helt okej, kunde dock skippat dom 2 bilolyckor jag varit med om...

Snö

Nu snöar det som sjutton här hemma! Hur är det vid er ? :O

Oj

Har inte bloggat nu på ett tag, har haft annat för mig :)
Men tog lite bilder igår, se och njut!
© COPYRIGHT PÅ ALLA BILDER !!! ©

Nyår

Nyår vart lyckat igår, kunde varit lite längre tid då men, jaja. Det var helt okej att Lovisa och Daniella var här och firade med oss (felicia också eftersom att Tom och Jessica var här då)!
Idag har jag och alex sett typ 4 timmar Greys Anatomy, vilket blir mer imorgon ;)

RSS 2.0