usch

känt mig riktigt sunket nu i två dagar så bloggar imorgon....

"Skada" och prao

Ska snart upp till min praoplats, och det ska bli så skönt att träffa alla där igen. Dom är alltid glada och framåt och så. Men vet inte hur det kommer gå med min hand, har ett ganska så fullt sår som är cirka 1,2 cm långt i handen, halvdjupt. Så vill inte tvätta så mycket hår men göra vad jag blir tillsagd ;)
hahah.
gammal bild, snön har inte kommit hit än

1:a advent och julskyltning

Idag så är det ju första advent och vi har väl inte gjort så mycket hemma, pyntat klart (inte jag, skall sätta upp en stjärna imorgon tror jag), tänt ljus och ätit GOD mat :D
Men hittade inget som jag ville köpa men tog lite kort.
Dock är internet så segt nu så blir bara 1 bild. Lägger nog upp fler imorgon ;)

Julskyltning

Imorgon är det julskyltning här på Hemse och jag ska väl ta med kameran upp och kolla på lite saker. Brukar inte vara speciellt mycket att ha ändå, kanske att man hittar något med liiite rabatt på men annars är det inte mycket speciellt... Jaja, får se om jag kommer hem med något men kort lär det bli om det inte regnar för mycket typ :)
En bild där jag bara skulle kolla hur en inställning på kameran påverkade bilden, tydligen hade jag glömt att stänga av svartvit ;)

Praon

Idag så jobbade jag över ca 2 timmar och en kvart på praon så jag kommer få sovmorgon på måndag. PERFEKT! Tiden kommer utnyttjas till studsmatta (om det inte är snö) och bloggdesign. Kanske att fota lite bilder om snön kommit tills dess.
Men det går i alla fall bra på praon och tycker det kommer bli så tråkigt sen när nästa vecka är slut, eller kommer ju ha sjukt mycket bättre ryggmuskler, blir ju helt slut i ryggen av att stå typ HELA dagarna, så om dom ber mig städa något på golvet eller ber mig att göra något som jag kan göra sittandes så gör jag det typ så noggrant som jag bara kan, sjukt skönt att avlasat lite ;)
får bli en bild på kisse ;)

Nu börjar det likna något

Headern är helt klar, typ. Den kommer bli lite mörk så måste nog antingen ha en lite ljus livlig sida eller en mörkare, mer melankolisk sida men får se hur det blir. Någon som har tips på hur det kommer bli snyggast? Kan kanske lägga upp en "sneakpeak" på den imorgon, lite sådär fånigt blurrad som alla bloggare ska göra. Börjar undra om det seriöst är en oskriven lag att man måste blurra allt som man vill visa men inte ska visa för ens allt är helt klart/ att alla slutar läsa bloggen för att man höll ut för länge.
En mycket bra fråga, eller?

Ny design pågång

Har inte skrivit på ett tag för jag håller på med en ny design och har varit sjuk samtidigt så har inte haft något att skriva om direkt, har inte det nu heller egentligen men slänger upp två bilder sålänge :)


Greys anatomy

Sitter och ser på Greys Anatomy säsong sju, så sjukt grymt bra serie :)
Men ska nog ut och fota lite snart så det kommer nog upp några fler bilder sen!

missade alarmet

Missade alarmet imorse så kunde inte träna, suck. Eller jag märkte när det ringde men tänkte att jag kunde znoosa ett tag, men vaknade inte sen utan stängde av det i sömnen och jag var fett taggad på att träna imorse! Men jaja, ska upp till skolan när som helst och kommer idag att ha NO-prov, får se hur det går, hoppas det kommer gå bra bara och imorgon är sista skoldagen innan vi har PRAO i 2 veckor! Kommer bli så skönt!

Gammal bild

Träning imorgon

Imorgon så ska jag simträna, tidigt! Så blir inget långt inlägg utan slänger upp en bild bara :)

CANON EOS 600D :D

Idag fick jag min kamera, eller vid halv sex typ men har tagit typ 50 bilder, imorgon lär jag ta ganska mycket mer ;) Kanske till och med att jag tar med den till skolan men vet inte...
Har inte redigerat någon än så slänger upp en bild bara :)

Födelsedag!

Idag fyller jag år och nu har jag fått en alldeles egen systemkamera (:D), så nu kommer jag nog att börja blogga igen så snart som jag får tid. Har dock inte fått kameran än utan får det troligtvis på tisdag och då lär den bli använd och den kommer nog att få följa med på träningen på onsdag ;)

Men slänger upp två gamla bilder i alla fall :)

RSS 2.0