Skolan imorgon

Kommer till skolan imorgon och sen på eftermiddagen kommer jag att ha gymnastikträning :D Tror jag i alla fall :?
Och jag tycker verkligen texten på bilden stämmer !

Hemma idag

Är hemma idag för jag är jättehes, kanske att jag inte ska sjunga så högt ändå? Vi har låten Its my life som klasslåt på våran julkonsert som vi skall ha, och då tar vi i ganska mycket när vi kör den. Jag har dessutom egen mic just nu men den håller jag typ 2 decimeter ifrån munnen. Så kanske ska sjunga lite lägre men närmare micen?
Jaja, idag blir det att knarka thé och sen kanske göra en kopp varm choklad. :)

thinking to much

Har tänkt mycket nu på massor med saker men har blivit glad av det ganska ofta som idag men sen på senare tiden har det också blivit lite mindre glädje också. Vill bara sätta mig ner i (som Amanda skulle sagt ) terapi och bara skriva på. Får bli när jag har tid!

Sömn

Skall sova nu. Skall ju upp till skolan imorgon. Lyckligtvis så kan jag sova tills halv åtta i alla fall. Annars känner jag att jag inte hinner starta dagen om jag går upp senare. Vi börjar ju halv nio. Men idag var det inte bara första advent utan det var ju också Hemsejulskyltning och typ det enda jag köpte var liite godis och sen en kalligrafipenna.
Calligraphy Lotus Clip Art

1:a advent


Look what they´ve done to my song

Älskar låten i Amanda Jenssens version :D

Snön fortsätter falla :)


Stjärnan uppe :)

Nu är stjärnan uppsatt inne på rummet och jag tror att det kommer bli en härlig jul i år. Så nu sitter jag och tar det lugnt hemma med att spela lite spel på Internet. Vill spela lite sällskapsspel som typ TP eller Familje Geni. Men just nu bakar mamma, Zabina, Lukas och jerry. Sen om en stund skall jag nog ut och sätta upp en diod slinga :)

Vaken [och fullt med snö]

Har precis vaknat och idag blir det väl att gå ut med reklamen, julpynta, kanske åka till stan men tror inte det och sen så ska jag ta lite bilder på snön medans det är ljust :) Annars så blir det väl att bara ta det lugnt!

[överredigerad]

[Oredigerad]

SNÖ !!!

Snön har varit här i typ 2 dagar nu, och jag har reden vant mig typ. Men idag på franskan så fick Amanda reda på lite saker som hänt på senaste och det slutade ju lite konstigt ;) Eller inte konstigt men det såg ut på henne som att hon inte förväntade sig det av mig. Eller är det inte så Amanda?

Ska bara ladda kameran och hoppas på att den funkar så kommer lite snöbilder upp senare!

Bilder [fanns på förra bloggen, men nya här]



Love is like a rollercoaster

It goes up and down. But even if it's go fast sometimes it dont need to be bad.
It can be lovely and it can still go on and on.
But not all the time it goes like you hope, sadly.

Jaja, igår så var kvällen helt underbart rolig. Det var dock lite mycket misstag trots allt. Men det kunde jag stå ut med men sen om Lova stod ut med det vet jag inte. Tror inte det. Jaja, det var mysigt att bara kunna vara med människor sådär. Något jag hoppas på att vi kan göra om.

Daniella imorgon!

Ska vara vid daniella imorgon på kvällen med Linnea, Lova, Albin, Eddie, Filip, Daniella och Emma :) Och jag vet inte vad vi skall göra men det blir väl roligt om inte vissa människor (på gården om vi är där och sen vid daniella) inte gör fel!

In your kisses

I feel safe, and comfortable !

TRÖTT

sitter hemma och såg på en film på datan för den vägra funka på TV:n -.- Sen kommer lukas in och ser på TV:n med aaaaas hög volym så jag var tvungen att sluta kolla. Orkar inte gå härifrån just nu så därför ;D

Waffletime

Just nu så står jag och gräddar våfflor här hemma! Blev så himla sugen på det nyss. Skall snart upp till affären och köpa hallonsylt bara och sen skall vi äta ;D
En fin liten bild jag hitta på google !

Bild


Sjuk, igen

Är sjuk idag igen då, hmm, börjar bli lite tråkigt men gud så mycket jag kan göra. Typ ny design då ingen (inte ens för lite pengar) kan tänka sig att göra en design (?)
Glöm inte tävlingen som jag har nu! Tryck bara på texten över headern !

Music is love, love is music !

Dagens låt :

Design någon?

Är det någon som kan tänka sig att göra en design åt mig nu? Har lovat andra att göra till dom, prioriterar deras först. Och sen dom som jag har fått mest färger och bilder till gör jag först också. Men jaja, orkar inte skriva nu. MEN NÅGON SOM KAN GÖRA ? kanske att jag kan betala lite grann ;)

Nytt redigeringsprogram

GISSA VILKET OCH DU FÅR EN LÄNKNING ! OBS! Bara den första som gissar rätt vinner!


Sjuk

Idag blir det ingen skola för mig. Har ont i halsen, ganska hes och ont i huvudet. Skall ut i köket och dricka varm choklad och se om det blir bättre :)


badbedtime

Nu är det tid att sova blev ganska sent så kommer inte vara på hugget imorgon. Men jaja. Har haft en okej kväll men känner att jag ska sluta nu så att jag får sova i alla fall 7 timmar ;D


Alla osäkra sjuor...

Alla sjuor som inte är självsäkra är så genomskinliga. Dom typ låtsas vara tuffa genom att springa runt och röka ( typ alla i en viss klass ), dom mobbar varandra för att sänka dom andras självförtroende, spöar ner varandra och massa mer. Tycker det är så uppenbart att dom är osäkra som satan, man märker att dom inte har tillräckligt bra självförtroende eller respekt för att vara sig själva och inte trycka ner andra. Dom kan inte heller respektera varandra utan dom skall alltid vara på varandra och kommentera vilka fel alla gör, stör mig så sjukt mycket på dom ! Önskar alla var lika coola och självsäkra som den här lilla tuffingen ;D


Dax att dra till skolan

Nu skall jag när som helst dra till skolan. Måste komma ihåg svenskan och så måste jag komma i tid. Har ingen cykel idag för den har lukas tagit ):





Sova

Skall gå och lägga mig nu och sova :)

Satt mig ner för att plugga

Satt mig ner för kanske 20 minuter sen för att plugga, nu så skall jag dock ta en paus för att se på svenska hollywood fruar :) Men såhär såg det ut nu innan jag började plugga och allt var i ordning!



Kanske inte så intressant men jag koncentrar mig asbra när jag arbetar såhär. Allt från vänster är arbeten som jag vill ha gjort. Men nu kommer en lite finare bild som jag tog tidigare idag :)


Tävling

Nu har jag min första tävling som kommer vara tills jul. Bara att skriva sitt namn och ni kommer vara med i en utlottning av 3 hemliga pris! Priset kan skräddassy beroendo på vad ni vill ha eller vad ni kan få.

OBS! Ni måste ha en egen blogg, twitter eller likanande!


Bild


En bild som är handskriven av en tjej som var på skolan i måndags. Vi hade "Internationell dag" och jag var på akupunktur och kalligrafi och då skrev hon det hära :) Riktigt fint och jag är så sjukt avundsjuk på henne att hon kan skriva såhär snyggt. Eller vad tycker ni?


Födelsedag börjar lida mot sitt slut.

Idag har jag haft födelsedag och jag har fått godis, mycket så jag vet knappt vad jag skall göra med allt. Fick också presentkort på 150 kr på hemse men vet inte vad jag vill ha men jag kommer säkert på något snart. Fick även en egen dator som jag sitter vid nu. En HP laptop.

Men ska inte göra så mycket mer nu. Hej då.

Life is like a melody

Livet är som en melodi som ständigt kan ändras men fortfarande finns det gånger som alltid upprepas. Inget tvivel om det i alla fall.

Men imorgon så är det invigning för ett poliskontor mellan 1 och 2 någon gång kommer jag att vara där och sjunga "Warwick Avenue" och spela piano på låten samtidigt. Så missa det inte !

Slappat

Har slappat nästan hela kvällen/eftermiddagen. Har inte haft så mycket att göra. Eller har ju gjort läxor men det var väldigt slappa och enkla. Har inte så mycket att säga, håller på med en design till daniella just nu och ska kanske fixa en gratisdesign snart som vem som helst kan använda. Vet inte.

Lovisa och Karro :D

Är med Lovisa och Karro W just nu och vi gör väll inte så mycket, vi väntar på att paradise hotel ska börja. Men innan har vi sett lite på Hitta Nemo och sen har vi inte gjort så mycket, satt med keyboardet innan men nja, inte speciellt seriöst faktiskt.

Vet att jag inte bloggat innan på länge (två dagar och tre timmar) men har haft annat att göra, har också haft stunder jag inte varit på humör för det. ;)

Trött och kallt om fötterna

Nu har jag kalla fötter, på riktigt. Kanske det är dags att ta fram ett par raggsockor.

Men har inte haft mycket att göra så har matteboken hemma och ska kanske sitta med den ett tag. Ska inte skriva nu.

Gympa, musik, svenska, franska, matte och MIMMI :D

Idag så har vi alla ämnen som står ovanför och Mimmi kommer till skolan idag! JAG VILL TRÄFFA HENNE NU OCH INTE OM EN TIMMA D: Men för alla er som inte vet vem Mimmi är så är det en människa, hon gick i vår klass i 7:an och går nu i Kristianstad och jagtycker det suger att dom flytta!
Måste hinna äta frukost känner jag :/

Klar och lugn

Är klar med min satans bokredovisning om jag får säga så. Det är så satans skönt ha det klart för sig. 1 sak mindre att tänka på. Känner dock att jag kanske inte får jättebra betyg men hoppas på ett VG i all fall för jag har inte haft någon arbetsro utan har haft det väldigt körigt nu.

Jaja, får hoppas på det bästa. Imorgon så skall jag även ha gympa i skolan och franska läxa har jag. Skall bara läsa lite för Barbro och hoppas att det går bra. Har inte hunnit skriva om texten utan får göra det när jag har tid, just det vi musikklassare har aldrig tid. HATA! Nåja nu kommer en bild som ni kommer tycka är skitful bara för det !



Bokresencion dags

Ska skriva en bokredovisning på en bok, Pojken som levde med strutsar och skall lämna in den imorgon :O Vart tog all tid vägen ?

Skolan och cykeltur

Skall till skolan snart, om typ 40 minuter. Vi börjar om en timme så då kan det vara bra att man är där lite tidigare för jag har kommit försent några få gånger (; Vi kommer också att ha gympa i skolan men vet inte exakt vad det kommer att vara. Tror att två i min klass skall ha gymnastiklektion. Skall packa nu och byta kläder !

RSS 2.0